Ethvert værkstedsbesøg er en tillidssag
Uanset hvilken bil du er indehaver af, så kræver alle moderne biler i dag en mere avanceret ekspertise end tidligere. Derfor er det vigtig at overholde bilens service og eftersyn, så man undgår de store reparationer på grund af manglende vedligeholdelse.

Hos Varde Biler A/S er vores mekanikere uddannet teknikere med speciale inden for Ford, Hyundai, Suzuki og Mazda. Vores teknikere uddannes gennem vores importører, så de altid er ajour og opdateret med mærkernes nyeste teknologi.

For at sikre den optimale kvalitet i vores arbejde, så er vi tilknyttet stikprøvekontrol gennem Dansk Teknologisk Institut, som løbende foretager kontrol af såvel arbejde som vores specialværktøj. Det er din sikkerhed for en god kvalitet af det udførte arbejde.

Hos Varde Biler A/S er vi ISO 14001 miljøcertificeret. Det er en international miljøstandard som  betyder, at vi overholder en række krav i forhold til miljøpåvirkningerne. Det er din sikkerhed for, at din bil serviceres og repareres med mest hensyn til miljøet.

 

Åbningstider i værkstedet (Varde):

     Åbningstider værkstedet (Ølgod):  
Mandag - Fredag: 07.00 - 17.00           Mandag - Torsdag: 07.15 - 16.00
Lørdag: Lukket   Fredag: 07.15 - 12.30
Søndag: Lukket   Lørdag og søndag: Lukket