Har uheldet været ude?

Og har din nye bil fået en kollision, så er det endnu vigtigere end tidligere at bilen genopbygges og oprettes efter fabrikkens forskrifter.

Årsagen er at alle nyere biler i dag er konstrueret således, at sikkerheden er i top hvis uheldet skulle være ude.

Fabrikken konstruerer i dag bilerne med deformationszoner, som er med til at optimere sikkerheden i bilens førerkabine. Derfor er det utroligt vigtigt, at skaden på bilen udføres efter fabrikkens anvisninger, så sikkerheden i bilen stadig er intakt og fortsat yder den sikkerhed, som du har krav på.

Det er her vores ekspertise kommer ind, idet vores specialuddannede medarbejdere har det nyeste værktøj og udstyr til rådighed, som bringer din bil tilbage til de mål fabrikken foreskriver.

Husk, at vores ekspertise – det er din sikkerhed for professionelt karosseriarbejde og du kan trygt henvende dig til os, da vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark. Vi tilbyder ligeledes den nødvendige rådgivning og hjælp med udfærdigelse af skadesanmeldelse.

For at sikre den optimale kvalitet i vores arbejde, så er vi tilknyttet stikprøvekontrol gennem Dansk Teknologisk Institut, som løbende foretager kontrol af såvel arbejde som vores specialværktøj. Det er din sikkerhed for en god kvalitet af det udførte arbejde.

Lånebil

Så husk at Varde Biler A/S altid stiller en gratis lånebil til rådighed i skadens periode.

Husk også altid at det er dig, og ikke dit forsikringsselskab der bestemmer hvor din bil skal repareres. Vi udbedrer skader på alle mærker og vores skadesværksted er certificeret og godkendt gennem Dansk Teknologisk Institut.

Vores medarbejdere bliver løbende uddannet, og er derfor specialuddannede karosseriteknikere med den viden og erfaring der skal til for at din bliver oprettet efter fabrikkens mål.

Vi hjælper dig også med udfyldelse af din skadesanmeldelse.

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig?

Kent Fugleberg
Kunderådgiver Skadecenter