Vi holder åbent for online betjening og står klar til at betjene dig!

Fysisk har vi lukket i salgsafdelingen, men vi har digitalt åbent og står klar til at betjene dig!

Grundet de nye restriktioner skal vores salgsafdeling holde lukket frem til og med den 17. januar. Vi har dog stadig åbent digitalt. Du kan her på siden læse mere om hvordan vi i salgsafdelingen er klar til at betjene dig.

Er du på udkig efter en ny eller brugt bil, hvorfor så ikke benytte tiden nu til at blive klogere på netop den eller de biler du overvejer skal være din næste bil. Og ønsker du at købe en bil er dette bestemt stadig en mulighed. Du kan klare det hele hjemmefra sofaen, og alt fra fremvisning af bilen, underskrift af kontrakten til betaling af bilen, kan vi hjælpe med digitalt. Kontakt en af vores salgskonsulenter og hør mere om mulighederne. 

Vi træffes på telefon og vi chatfunktionen her på hjemmesiden. Derdover er det muligt at aftale en fremvisning hjemme hos dig via vores "Booking af prøvetur" , hvor vores salgsrådgivere gerne kommer hjem og fremviser den ønskede bilmodel og samtidig giver et bud på en god byttepris på din bil.

Digitale platforme

Vi benytter primært Facetime eller Google Duo, og derudover kan vi naturligvis aftale at mødes på en af disse andre platforme; Zoom, Skype eller Microsoft Teams. Rigtig mange af disse digitale platforme er blevet en stor del af vi danskers hverdag. 

Google Duo: Google Duo er "Facetime" til brug på alle Android og Iphone enheder. Facetime: Kan kun benyttes til kommunikation imellem Apple enheder.

 

Salgafdelingen i Varde:

Kasper Egelykke
Salgschef – Personbiler
71 99 71 19
ke@vardebiler.dk
Simon Legaard
Salgskonsulent
26 77 28 48
skl@vardebiler.dk
Jørn Kristian Hansen
Erhvervssælger – Ford
60 29 67 88
jkh@vardebiler.dk
Claus Horsted
Indehaver
40 61 39 88
ch@vardebiler.dk

Salgafdelingen i Ølgod:

Michael Nielsen
Sælger & Værkfører
60 29 67 90
mini@vardebiler.dk

 

Find din nye eller brugte bil her!
Hos Varde Biler har vi altid et bredt og velassorteret udvalg af flotte nye samt brugte biler