Om Varde Biler

Varde Biler fusionerede i 2017 med Horsted Biler, og alle aktiviteter blev i den forbindelse samlet på Jeppe Skovgaards Vej i Varde.

Varde Biler fremstår idag som en professionel og moderne bilforretning. Det giver tryghed og din garanti for god behandling. Gennem årene har firmaerne opbygget en trofast kundekreds, gennem bl.a. de personlige relationer til kunderne, som selvsagt vil opstå i et firmaer af denne størrelse.

Vi er 35 medarbejdere som står til rådighed i forbindelse med køb af såvel ny som brugt bil, samt efterfølgende service og reparation heraf. Vores medarbejdere er løbene under uddannelse, og sikrer hermed at kunne leve op til de forventninger og krav vore kunder måtte stille.

 

Det er vort mål altid at være en professionel og troværdig bilforretning, med fokus på at kunden er i centrum.

Claus Horsted, Direktør, Varde Biler A/S

Historien

Varde Biler blev stiftet i 2007 ved en fusion og Rich. Taupe A/S og Varde Motor Company A/S.

I januar 2017 fusionerede Varde Biler A/S med Horsted Biler ApS, og alle aktiviteter blev i den forbindelse samlet på den nuværende lokation på Jeppe Skovgaards Vej i Varde.

Alle de oprindelige virksomheder har eksisteret i Varde gennem en årrække, og har gennem årene ekspanderet kraftigt.
 

Varde Biler i dag

Varde Biler A/S forretning fremstår i dag som en professionel og moderne bilforretning, og med et moderne værksted i tilknytning hertil. 

Gennem årene har selskaberne opbygget en trofast kundekreds, gennem blandt andet de personlige relationer til kunderne, som har kendtegnet alle de oprindelige virksomheder.

Afdelinger i Varde og Ølgod

Vi er fordelt på to lokationer i henholdsvis Varde og Ølgod. 

Selskabet beskæftiger i alt cirka 35 medarbejdere, som står alle til rådighed i forbindelse med køb af såvel ny som brugt bil, samt efterfølgende service og reparation heraf.

Vores medarbejdere er løbene under uddannelse, og vi sikrer hermed at kunne leve op til de forventninger og krav vores kunder måtte stille til os som autoriseret forhandler og serviceværksted. Det giver tryghed og din garanti for god behandling.
 

Varde

I vores afdeling i Varde forhandler vi nye Ford, Hyundai, Suzuki samt nyere brugte biler af høj kvalitet. Ud over at være autoriseret serviceværksted for ovenstående mærker er vi også autoriseret Mazda service værksted.
 

Ølgod

Vores afdeling i Ølgod er autoriseret Suzuki forhandler med både salg og service af nye Suzuki. Derudover finder du en lang række nye brugte biler til salg.