SUZUKI PRIVATLEASING
Fast ydelse og budgetsikkerhed. Leasing fra Kr. 2.495,-

Hos Suzuki kan du selvfølgelig også vælge, at lease din nye bil. Suzuki Privatleasing tilbydes i samarbejde med Nordea Fleet, der er et af Danmarks førende leasingselskaber. Når du leaser din bil hos Suzuki, får du først og fremmest økonomisk sikkerhed. Du behøver derfor ikke bekymre dig om stigende renter eller værditab på bilen.

FORD PRIVATLEASING
Gennemsigtig biløkonomi.

Hvis du er træt af værkstedsregninger, forhandling af pris ved køb af ny bil og ikke mindst bekymret for at få den rigtige pris for din gamle bil - så er Ford Privatleasing noget for dig. Du får en attraktiv løsning, hvor du betaler en fast månedspris, der dækker de reelle omkostninger, som er forbundet med at køre i en personbil.

HYUNDAI PRIVATLEASING
Opgradér din daglige bilglæde. 

Som vi siger: Forkælelse fremmer køreglæden, og med privatleasing kan du læne dig tilbage, nyde turen med din familie i en bil fra Hyundai og slippe for bekymringer om dyre billån, uventede udgifter til service og et irriterende værditab, når du på et tidspunkt skal sælge bilen. Kort sagt: Forkæl dig selv med Hyundai Privatleasing.

Dit alternativ til andre leasingbiler
Trend Leasing er en afdeling under Varde Biler A/S .

 

Afdelingen beskæftiger sig med formidling og rådgivning indefor alle typer af leasing

Gå til Trend Leasings hjemmeside herunder!
 

Om leasing af bil

Hvad er "leasing"?

Når du leaser en bil, så er det ikke forbi du køber den. Du lejer faktisk bare bilen, og får overdraget brugsretten til at køre i den ønskede bil i den aftalte periode.
Når du leaser bilen lægger du en udbetaling, som varierer i forhold til vores bilmærker og modeller, og herefter betaler du en månedlig ydelse i hele leasingperioden.
En leasingperiode kan fx vare 24 til 36 måneder. Ved indgåelse af leasingaftalen vil der blive beregnet en forventet restværdi på bilen efter perioden. I løbet af leasingperioden betaler du af på bilen ned til dette restbeløb, plus registreringsafgiften.
Når du er færdig med bilen i den pågældende leasingperiode, afleveres bilen retur til os.
 

Hvorfor lease en bil, end at eje bilen?
 

Der er rigtig mange forhold som skal tages i betragtning, for at kunne vurdere, om leasing kan betale sig frem for traditionelt bilkøb. Men som en god tommelfingerregel er dog, at jo oftere du ønsker at udskifte din bil, jo større er sandsynligheden for at leasing kan betale sig for dig.
Vi plejer at sige at det bedst kan betale sig at privatlease, hvis man kører under 15.000 km om året, eller hvis man kun ønsker at ”eje” bilen imellem 1-2 år. For begynder vi at nærme os de tre år eller mere, så kan det bedst betale sig at finansiere bilen, enten med eller uden udbetaling. Hvis man har mulighed for at lægge en udbetaling vil det altid være at foretrække, men tabet ved at sælge en ny bil indenfor de første tre år, bliver alt for stort.
 

Hvad er mine udgifter til en leasing bil?
 

Når du privatleaser en ny bil så har du automatisk en service- og reparationsaftale som dækker alle de faste udgifter til service men også reparationer som fx bremseskive & klodser, driveline osv.
Leasingaftalen indeholder ikke følgende; Forsikring, ejerafgift, brændstof og dæk*.
*Bilforsikring samt dækaftale kan tilkøbes til leasingaftalen for en mer' pris pr. måned.