Suzukis modeller – oplev dem hos Varde Biler

Se oversigten over de forskellige modeller herunder.

Suzuki Across

Kraftfuld PLUG-IN HYBRID med 4WD!

Den nye Suzuki Across er en stor, robust og sporty SUV udstyret med et avanceret Plug-in Hybridsystem og elektronisk E-Four 4-hjulstræk. Her krydses kompromisløs ydelse med opladningshybridens fleksibilitet og den moderne SUV's rummelighed og rå look.

  • Plug-In Hybrid op til 75 km rækkevidde
  • SUV med 4-hjulstræk
  • Masser af plads i kabine og bagagerum
  • 100 km/l v. blandet kørsel (WLTP-norm)

Suzuki Swace

EN NY TIDS STATIONCAR

Den nye Suzuki Swace er en stor, rummelig og fleksibel stationcar, der er som skabt for fremtiden. Med avanceret og selvopladende hybridteknik, der giver en uovertruffen benzinøkonomi og lav CO2-udledning – og som er utrolig nem at have med at gøre i det daglige. Du skal nemlig ikke tænke på opladning af batteriet, der sker helt automatisk under kørsel.

Særligt ved lavere hastigheder og ved kørsel i byen vil du opleve den næsten lydløse overgang fra benzin til el-drift helt uden benzinforbrug og CO2-udledning. Og selv ved kørsel med højere hastigheder hjælper elmotoren til, så der kan spares på dråberne.

Suzuki Jimny

Den ikoniske offroader og verdens eneste mini, der kan kalde sig en rendyrket terrænbil er nu tilbage.

I 50 år har Jimny krydset bjerge, floder og mudderhuller. Nu står den klar i fjerde generation. Fuld af rå charme og selvtillid. Skrappere i terrænet, smartere i byen og sikrere på vejen. Lige så kompromisløs som sine forgængere og mere trendy end nogensinde.

Suzuki Vitara

Der stod Vitara på verdens første SUV tilbage i 1988. Her 30 år efter præsenterer vi med stolthed den nye og opgraderede version af Vitara modellen. Med nye turbomotorer, federe udstyr, mere omfattende sikkerhedspakke og nyt, kraftfuldt design er Vitara som skabt til eventyr i den vilde natur og til misundelige blikke på villavejen.

Suzuki Ignis

Der findes ingen biler som den nye Suzuki Ignis.

Er den en minibil? Tjah, bare langt mere potent og veludstyret end som så. En ægte SUV? Helt sikkert, bare meget mindre og fiksere end de normalt set, tunge SUV-biler, der ellers kendetegner klassen. Vi kalder den en mini-SUV.

Suzuki Swift

Er du på udkig efter en ny bil med sikkerheden i orden?

Suzuki Swift er en køreglad minibil, som har utroligt meget at byde på. Bilen har en let og stærk konstruktion, der optimerer din sikkerhed. Samtidig indeholder Exclusive-modellerne avanceret sikkerhedsudstyr såsom automatisk nødbremse, slingreadvarsel og vognbaneassistent.

Suzuki S-cross

Flere og flere vælger de høje bilmodeller.

Og det kan vi godt forstå. Når du sidder højt, får du automatisk et godt overblik over trafikken.

Suzikis S-cross har høj indstigning. Det giver dig et godt udsyn til trafikken. Du får det bedste fra en stationcar og en SUV i en og samme bil:

  • God siddehøjde
  • Godt udsyn
  • Masser af plads i kabine og bagagerum
  • Turbokræfter

Prøv en Suzuki. Book prøvekørsel her.