Suzukis modeller – oplev dem hos Varde Biler

Se oversigten over de forskellige modeller herunder.

Suzuki Jimny

Den ikoniske offroader og verdens eneste mini, der kan kalde sig en rendyrket terrænbil er nu tilbage.

I 50 år har Jimny krydset bjerge, floder og mudderhuller. Nu står den klar i fjerde generation. Fuld af rå charme og selvtillid. Skrappere i terrænet, smartere i byen og sikrere på vejen. Lige så kompromisløs som sine forgængere og mere trendy end nogensinde.

Suzuki Vitara

Der stod Vitara på verdens første SUV tilbage i 1988. Her 30 år efter præsenterer vi med stolthed den nye og opgraderede version af Vitara modellen. Med nye turbomotorer, federe udstyr, mere omfattende sikkerhedspakke og nyt, kraftfuldt design er Vitara som skabt til eventyr i den vilde natur og til misundelige blikke på villavejen.

Suzuki Ignis

Der findes ingen biler som den nye Suzuki Ignis.

Er den en minibil? Tjah, bare langt mere potent og veludstyret end som så. En ægte SUV? Helt sikkert, bare meget mindre og fiksere end de normalt set, tunge SUV-biler, der ellers kendetegner klassen. Vi kalder den en mini-SUV.

Suzuki Swift

Er du på udkig efter en ny bil med sikkerheden i orden?

Suzuki Swift er en køreglad minibil, som har utroligt meget at byde på. Bilen har en let og stærk konstruktion, der optimerer din sikkerhed. Samtidig indeholder Exclusive-modellerne avanceret sikkerhedsudstyr såsom automatisk nødbremse, slingreadvarsel og vognbaneassistent.

Suzuki Baleno

Totalløsning med plads – en bil, hvor der er styr på alt det praktiske.

Med Suzuki Baleno får du:

  • En flot og rummelig bil
  • En bilforsikring til en god pris
  • En god serviceaftale
  • En god garantidækning
  • En attraktiv finansiering

Kig forbi – og få en prøvetur og en snak om alt det praktiske.

Suzuki S-cross

Flere og flere vælger de høje bilmodeller.

Og det kan vi godt forstå. Når du sidder højt, får du automatisk et godt overblik over trafikken.

Suzikis S-cross har høj indstigning. Det giver dig et godt udsyn til trafikken. Du får det bedste fra en stationcar og en SUV i en og samme bil:

  • God siddehøjde
  • Godt udsyn
  • Masser af plads i kabine og bagagerum
  • Turbokræfter

Suzuki Celerio

Celerio er mikro-klassens store, praktiske og økonomiske bil. Den har bedre plads i kabinen, større bagagerum og mere udstyr end de fleste. Benzinøkonomien er på flotte 20,8 km/l iflg. den nye WLTP norm, og den må endda køre med en trailer. Celerio har simpelthen alt det, andre små bilmodeller ellers kun kan drømme om.

Prøv en Suzuki. Book prøvekørsel her.