Hyundai har moderne, veludstyrede biler med 5 års garanti – oplev dem hos Varde Biler

Se oversigten over de forskellige modeller herunder.

Hyundai i10

5 års garanti – uden kilometerbegrænsning!

Med en Hyundai i10 får du en stor ”lille bil” til en skarp pris. 

Bilen blev kåret til årets bedste mikrobil af Berlingske Media i 2017, og så har den 5 års garanti – uanset hvor mange kilometer, du kører.

Hyundai i20

Nyt design og smarte detaljer.

Hyundai i20 har et design, som tiltrækker opmærksomhed og beundrende blikke. Med et stort udvalg af individuelle muligheder og smarte detaljer, sørger Hyundai i20 for, at du kommer frem med stil.

Hyundai i30

Indimellem kommer der en bil forbi, der får dig i lidt højere omdrejninger. Tidløs, elegant og helt, helt moderne. Det er den nye generation Hyundai i30.

Instrumentbrættets og kabinens rolige enkelthed giver en følelse af elegance, kvalitet og rummelighed. Og det er faktisk mere end en følelse – den nye i30 er nemlig en af de mest rummelige biler i sin klasse.

Hyundai Kona

Bil med attitude

Selvsikker og enestående. Den nye KONA er designet til at få opmærksomhed. Det nyskabende design med muskuløse former og smalle LED-lygter, er en garant for lange blikke, når du kører forbi. Og den ekstraordinære attitude går igen indvendigt i bilen. Lige fra de farvede syninger i interiøret til Head-Up Display og trådløs opladning af din mobiltelefon (afhængig af variant).

Kona electric! Du kører. Du giver den liv.

Alsidig og virkelig sjov at køre i – den spritnye KONA electric er den første SUV-elbil i Europa. Den kombinerer imponerende rækkevidde med fræk og rummelig SUV-stil. Der er ingen kompromiser.

Hyundai IONIQ

Skal din næste bil være en hybridbil – altså en bil, der kan køre både på el og benzin?

Med Hyundais IONIQ plugin-hybrid får du en opladningsbil, der kan køre op til 52 km på ren el. Skal du køre længere, slå du bare benzinmotoren til. Her kan bilen køre op til imponerende 3.000 km på bare én tankning.

Men, hvordan kører den? Kom forbi, og få en prøvetur.

Hyundai Tucson

Mere plads.
Mere sikkerhed.
Og et større overblik.

Med en Hyundai Tucson får du en solid bil, der gør din køretur fra A til B til en oplevelse – også, hvis du har en campingvogn bagpå.

Du får et stort og rummeligt bagagerum, der kan rumme helt op til 513 liter. Vil du gerne have endnu mere plads, kan du lægge ét eller flere sæder ned. Det er smart.

Hyundai Santa Fe

Luksus SUV med plads til 7 personer - stærk og sofistikeret

Ny generation Santa Fe byder – foruden et elegant ydre – på kraftoverskud, komfort og trækkraft i særklasse. Firehjulstrækket sikrer kompromisløse køreegenskaber. Santa Fe er skabt til dig, der vil kombinere en aktiv fritid med optimal køreglæde.

Hyundai NEXO

Hyundai NEXO er den helt nye, miljøvenlige og højteknologiske Hyundai, der forventes lanceret i Danmark i 2019.

NEXO er opkaldt efter den danske by Nexø på Bornholm og kører udelukkende på brint. Det betyder, at bilen ikke bruger nogle fossile brændstoffer. Ligesom en elbil, er brintbilen NEXO drevet af elektricitet. Men i modsætning til en klassisk elbil, der får sin el leveret af et batteri, producerer NEXO selv sin el i en brændselscelle. Her leverer en kemisk reaktion mellem brint og ilt elektricitet til bilens elmotor.

Det gør, at NEXO udleder 0 gram CO2.

Det eneste, den nye brintbil udleder, er ganske enkelt vand.

Prøv en Hyundai. Book prøvekørsel her.