Hyundai har moderne, veludstyrede biler med 5 års garanti – oplev dem hos Varde Biler

Se oversigten over de forskellige modeller herunder.

Ny og mere rummelig Hyundai i10

5 års garanti – uden kilometerbegrænsning!

Med en Hyundai i10 får du en stor ”lille bil” til en skarp pris. 

Bilen blev kåret til årets bedste mikrobil af Berlingske Media i 2017, og så har den 5 års garanti – uanset hvor mange kilometer, du kører.

Ny Hyundai i20

Bedre end nogensinde før!

Som mennesker er vi altid klar til at få mest muligt ud af ethvert øjeblik. Vi omfavner og nyder det smukke i livet, som hele tiden bliver mere og mere teknologisk. Hos Hyundai har vi sørget for teknologiske løsninger og sikkerhedssystemer, så du kan nyde hvert et øjeblik. Derfor er den helt nye i20 udstyret med den nyeste teknologi, heriblandt effektive motorer samt klassens bedste sikkerheds- og opkoblingsfunktioner.

Ny Hyundai i30

Bilen du kan stole på

Inden vi tager hjemmefra, giver vi hinanden løfter. Vi siger til vores mødre, at vi nok skal køre forsigtigt, og vi lover vores børn, at vi nok skal læse godnathistorie for dem, når vi kommer hjem fra arbejde. Den nye Hyundai i30 stationcar er proppet med avanceret teknologi, heriblandt førsteklasses sikkerhedsudstyr og opkoblingsmuligheder, så du kan overholde din løfter.

Ny Hyundai Kona Electric

Bil med attitude

Selvsikker og enestående. Den nye KONA er designet til at få opmærksomhed. Det nyskabende design med muskuløse former og smalle LED-lygter, er en garant for lange blikke, når du kører forbi. Og den ekstraordinære attitude går igen indvendigt i bilen. Lige fra de farvede syninger i interiøret til Head-Up Display og trådløs opladning af din mobiltelefon (afhængig af variant).

Kona electric! Du kører. Du giver den liv.

Alsidig og virkelig sjov at køre i – den spritnye KONA electric er den første SUV-elbil i Europa. Den kombinerer imponerende rækkevidde med fræk og rummelig SUV-stil. Der er ingen kompromiser.

Hyundai IONIQ

Skal din næste bil være en hybridbil – altså en bil, der kan køre både på el og benzin?

Med Hyundais IONIQ plugin-hybrid får du en opladningsbil, der kan køre op til 52 km på ren el. Skal du køre længere, slå du bare benzinmotoren til. Her kan bilen køre op til imponerende 3.000 km på bare én tankning.

Men, hvordan kører den? Kom forbi, og få en prøvetur.

Ny Hyundai Tucson PHEV landet!

Bredt motorprogram (fåes nu som Plug-In Hybrid)
Endnu mere connectivity
1.650 kg på krogen og hele linjen undtagen Plug-In Hybrid med 1.350 kg

Den nye TUCSON udstråler kraft, elegance og dynamik! Bilen er proppet med interessante detaljer, heriblandt et helt nyt lygtesystem, som er en bærende del af designet. Indvendig har kabinen fået et renere og mere minimalistisk look.

Den helt nye TUCSON er fyldt med connectivity, der giver dig mulighed for at benytte Apple CarPlay™ og Android Auto™. Med den store touchskærm på 10.25" får du også adgang til Bluelink, hvorfra du kan styre forskellige funktioner i din nye SUV.

Ny Hyundai Santa Fe

Større, smukkere og smartere

SANTA FE er Hyundais største og mest luksuriøse SUV med mulighed for plads til 7 personer. Og nu er den blevet redesignet, hvilket betyder mere plads, komfort, teknologi, sikkerhed - og luksus. Den nye SANTA FE kommer til Danmark som plug-in hybrid, hybrid og diesel. Med den nye SANTA FE sætter Hyundai strøm til fremtidens SUV-oplevelse og forener overlegent design med suveræne køreegenskaber.

Sporty sedan eller en stor SUV?

I 2022 kommer den næste i rækken, nemlig IONIQ 6. Her er der tale om en sporty og lækker sedan, der er baseret på den elektriske konceptbil, som bliver kaldet Prophecy, som blev præsenteret i marts 2020.

Sidst, men ikke mindst, kommer den store SUV, IONIQ 7, i 2024.

Fælles for de tre IONIQ modeller er, at de bliver bygget på samme Electric Global Modular Platform (E-GMP), som er Hyundais kommende multi-platform for elektriske biler. Den byder blandt andet på længere rækkevidde samt mulighed for ekstra hurtig opladning.

De endelige tal for blandt andet rækkevidde og hestekræfter samt det endelige design for de tre biler er endnu ikke blevet frigivet, men designet for IONIQ 5 og 6 burde ligge tæt op ad deres respektive konceptbiler.

Læs Hyundai-magazinet på side 66 om den nye IONIQ-serie.

Hyundai NEXO

Hyundai NEXO er den helt nye, miljøvenlige og højteknologiske Hyundai, der netop nu kan opleves hos os!

NEXO er opkaldt efter den danske by Nexø på Bornholm og kører udelukkende på brint. Det betyder, at bilen ikke bruger nogle fossile brændstoffer. Ligesom en elbil, er brintbilen NEXO drevet af elektricitet. Men i modsætning til en klassisk elbil, der får sin el leveret af et batteri, producerer NEXO selv sin el i en brændselscelle. Her leverer en kemisk reaktion mellem brint og ilt elektricitet til bilens elmotor.

Det gør, at NEXO udleder 0 gram CO2.

Det eneste, den nye brintbil udleder, er ganske enkelt vand.

Prøv en Hyundai. Book prøvekørsel her.