Velkommen til Ford Mustang Mach-E Universet

Køb én Mustang Mach-E fra Kr. 399.900,- eller én Mustang Mach-E AWD fra Kr. 439.900,-

Ford har gjort det såre simpelt. Springet mellem standard rækkevidde (Standard Range, SR) og udvidet rækkevidde (Long Range, LR) er blot 40.000 kr. 

Det samme gør sig gældende for prishoppet fra den baghjulstrukne variant (Rear-Wheel Drive, RWD) til firehjulstræk (All-Wheel Drive, AWD).

Mustang Mach-E SR RWD med 265 hk (198 kW) og rækkevidde på op til 440 km koster fra 399.900 kr. 

Mustang Mach-E LR RWD med 289 hk (216 kW) og udvidet rækkevidde på op til 610 km koster fra 439.900 kr. Ford forventer, at denne model bliver den danske bestseller. 

Mustang Mach-E SR AWD med 265 hk (198 kW) og rækkevidde på op til 400 km koster fra 439.900 kr. 

Mustang Mach-E LR AWD med 346 hk (258 kW) og rækkevidde på op til 540 km koster fra 479.900 kr.

Ford Mustang Mach-E

Er du klar til en elektrisk Mustang med helt op til 610 km på én opladning? 

Mustang er klar til en elektrisk fremtid. For første gang i 55 år udvider vi Ford Mustang-familien og tager modellen ind i den elektriske ære med Mustang Mach-E, en splinter-ny Mustang-inspireret og fuld elektrisk SUV.

Er det stadigvæk en rigtig Ford Mustang, selvom det er en SUV?
*Vil du gerne skrives op til en elektrisk Mustang Mach-E og virker knappen ikke - så send en mail til salg@vardebiler.dk med dine oplysninger. Så ringer vi til dig!

LAD OP DERHJEMME

Spar tid og penge, når du dropper brændstof.

Det at du kan oplade dit køretøj derhjemme betyder, at du kan starte hver dag med en rækkevidde på op til 610 km, hvilket betyder, at de fleste af dine ture vil være dækket

Et Ford-opladningskabel til hjemmet leveres som standard med din Mustang Mach-E, hvilket gør opladning derhjemme til en enkel og effektiv måde at sikre, at dit køretøj er klar, når du har brug for det. Det er lige så nemt som at tilslutte din smartphone, og med FordPass-appen kan du endda planlægge din opladning via fjernstyring. 

Alternativt kan en valgfri Ford Connected Wallbox tilbyde større bekvemmelighed og hurtigere opladningstider end en stikkontakt til husholdningsbrug. 

PRAKTISK PÅ FARTEN

Mustang Mach-E har mulighed for jævnstrømsopladning med høj effekt - det betyder, at du kan oplade 93 km på blot 10 minutter på en højeffekt-opladningsstation. 
Se vores interaktive opladningskort

Mustang Mach-E er udstyret til både vekselstrømsopladning med en indbygget oplader på 10,5 kW og vekselstrømsopladning. Den oplades hurtigt på en hurtig oplader med jævnstrøm, hvilket giver et kontrolleret boost på op til 150 kW (115 kW for batterier med standardrækkevidde). Så du kan genoplade 58 miles [UK/IE] / 93 km [EU] rækkevidde på kun 10 minutter på en højeffektsladestation (batteri med lang rækkevidde).

Ford er en af IONITY's grundlæggende partnere: et hurtigt voksende højhastighedsopladningsnetværk i Europa, som i øjeblikket er på vej til at udrulle 400 opladningsstationer på de store europæiske motorveje inden udgangen af 2020. 

Mustang Mach-E vil kunne anvende de tre vigtigste offentlige opladertyper :

  1. Hurtige opladere ("vekselstrøm", 11-22 kW) vil give dig en rækkevidde på ca. 48 km i timen. Fremragende til opladning, mens du shopper eller under fritidsaktiviteter.
  2. Hurtige opladere ("jævnstrøm", 50kW) vil give dig en rækkevidde på ca. 300 km i timen. Til når du har brug for mere rækkevidde, hurtigere.
  3. Højeffektopladere ("jævnstrøm", 150 kW) vil give dig en rækkevidde på ca. 565 km i timen. Få rækkevidden tilbage, mens du får dig en bid mad.

Med FordPass-smartphoneappen og FordPass Connect-modemet vil du være i stand til at tjekke din bils batteristatus, finde din nærmeste ladestation og nemt betale for den opladningsstrøm, du bruger. Du kan endda planlægge din tur i dit eget hjem og sende den til din Mustang Mach-E, når du er klar til at køre.