Der er en Ford til os alle – oplev dem hos Varde Biler

Se oversigten over de forskellige modeller herunder.

Ford Fiesta

BEDSTE MINIBIL – Basta! 

Sådan lød det, da Danmarks største Bilmagasin kårede Ford Fiestaen som den foretrukne minibil i starten af året. Og det er der en rigtig god grund til.

Ford har lavet Fiesta’er i mere end 40 år – og det er én af de mest populære minibiler herhjemme. Du får en bil med:

  • Gode køreegenskaber
  • God komfort
  • Mulighed for tilpasning af design

Book en prøvetur – så kan du selv mærke, hvad vi snakker om.

Ford Focus

Har du børn i bilen? Og skal du have plads til både barnevogn og autostole?

Når du har børn med i bilen, betyder plads alt. Og netop derfor gør Focus det virkelig godt som familiebil. Med dén får du nemlig både høj sikkerhed og plads tasker, bleer og barnevogn. Bagagerummet bredt og dybt og har plads til det hele.

Kig forbi – og få en prøvetur.

Ta’ barnevognen med. Så tester vi, om der er plads til den i bagagerummet.

Ford EcoSport

Et robust, moderne look og stil, som matches af bekvemmelighed og evne. Et attraktivt, velfremstillet og intelligent designet interiør suppleres desuden af en række vigtige, smarte teknologier.

Frisk, karakteristisk og sporty: Forbered dig på den nye EcoSport.

Ford C-MAX

Ford C-MAX er født til familieliv og praktisk brug. Ford C-MAX er en rummelig 5-sæders model, mens den større Ford Grand C-MAX har skydedør i begge sider og kan rumme op til 7 sæder.

De højt placerede sæder, og det store rudeareal giver føreren det fulde overblik over trafikken forude, og alle ombord det bedste udsyn hele vejen rundt.

Ford S-MAX

Bil med plads til storfamilien? 

Hvis du skal have plads til 3 børn eller flere, så er Ford S-Max et godt bud på en rigtig god familiebil. Bilen har plads til hele 5 børnesæder – samtidig er det en lækker bil med høj sikkerhed, komfort og fine detaljer.

Er der også plads til din familie?
Kom forbi, og få en prøvetur – og ta’ bare familien med.

Ford Kuga

Elsker du campinglivet? Og vil du gerne kunne slappe helt af, når campingvognen er sat på krogen?

Uanset om du skal på en kort eller en lang tur, er det vigtigt, at din bil og campingvogn passer sammen. Men, hvilken bil skal du vælge?

Ford Kuga trækker 2.000 kg – og er skabt til køreture i naturen og livet med en campingvogn. Kigger vi på komforten, så har den også utrolig meget at byde på. Du sidder godt i den, og den har god plads til alle dine sager. Bagagerummet er både rummeligt og fleksibelt, så du kan få plads til alt det, du skal have med, når campingturen kalder.

Vil du gerne prøve en tur?

Ford Mondeo

Klassikeren - Solid, rummelig og yderst behagelig at køre i.

Ford Mondeo er en klassiker. Bilen giver dig masser af køreglæde. Og skal du ud at køre lange distancer, får du en bil, hvor komforten er helt i top. Sæderne er store og giver god støtte, og der er også god plads til benene på bagsædet.

Glem alt om støj, der generer. Bilen er lavet med støjdæmpende materialer, der holder larm effektivt ude af kabinen.

Ford Galaxy

Få nemt plads til alle

Men det det innovative EasyFold-system kan sæderne i 2. række klappes fladt ned med et tryk på en knap. Derudover er det også muligt, at PowerFold sæderne i 3. række kan sænkes og hæves med et tryk på en knap. Så er det nemt at medtage store genstande.

Ford Tourneo

Tourneo går nu et skridt videre. Ekstraordinær komfort, intelligent design, avanceret teknologi og op til ni siddepladser. Alt det plus en billignende kørsel og et ultra-moderne nyt udvendigt design. Det første, man lægger mærke til, er designdynamikken i det nye kølergitter og de markante signaturlygter. Indenfor er det nye interiør rummeligt og raffineret med luksuriøse materialer og soft indtræk. Tourneo Custom – bare forbedret.

Ford Edge

Uanset om du smutter af sted på en velfortjent ferie, skal have stillet din shoppelyst eller planlægger en omgang golf, har den nye Ford Edge plads til alt, hvad du ønsker. Selv dine højeste passagerer på bagsædet har plads til at strække deres ben. Og tilføjelsen af en valgfri, aftagelig trækstang og tagbøjler øger bilens allerede imponerende bagagekapacitet.

Prøv en Ford. Book prøvekørsel her.