Der er en Ford til os alle – oplev dem hos Varde Biler

Se oversigten over de forskellige modeller herunder.

Ford Fiesta

BEDSTE MINIBIL – Basta! 

Sådan lød det, da Danmarks største Bilmagasin kårede Ford Fiestaen som den foretrukne minibil i starten af året. Og det er der en rigtig god grund til.

Ford har lavet Fiesta’er i mere end 40 år – og det er én af de mest populære minibiler herhjemme. Du får en bil med:

  • Gode køreegenskaber
  • God komfort
  • Mulighed for tilpasning af design

Book en prøvetur – så kan du selv mærke, hvad vi snakker om.

Ford Focus

Har du børn i bilen? Og skal du have plads til både barnevogn og autostole?

Når du har børn med i bilen, betyder plads alt. Og netop derfor gør Focus det virkelig godt som familiebil. Med dén får du nemlig både høj sikkerhed og plads tasker, bleer og barnevogn. Bagagerummet bredt og dybt og har plads til det hele.

Kig forbi – og få en prøvetur.

Ta’ barnevognen med. Så tester vi, om der er plads til den i bagagerummet.

Den nye Ford Puma

Ønsker du at få en bil, hvor du får alt hvad man behøver?

Den nye Ford Puma bliver godt udstyret, faktisk så godt udstyret at du kan vaske dit bagagerum for skidt og snavs. Det er der ikke mange andre der kan!

Kom forbi os, og oplev den nye Ford Puma der gøre at kører bil sjovere!

Ford S-MAX

Bil med plads til storfamilien? 

Hvis du skal have plads til 3 børn eller flere, så er Ford S-Max et godt bud på en rigtig god familiebil. Bilen har plads til hele 5 børnesæder – samtidig er det en lækker bil med høj sikkerhed, komfort og fine detaljer.

Er der også plads til din familie?
Kom forbi, og få en prøvetur – og ta’ bare familien med.

Ny Ford Kuga er landet!

Fåes som almindelige Bezin/Diesel men også som Plug-in-hybrid, og faceliftet.

Elsker du campinglivet? Og vil du gerne kunne slappe helt af, når campingvognen er sat på krogen?

Uanset om du skal på en kort eller en lang tur, er det vigtigt, at din bil og campingvogn passer sammen. Men, hvilken bil skal du vælge?

Ford Kuga trækker 2.000 kg – og er skabt til køreture i naturen og livet med en campingvogn. Kigger vi på komforten, så har den også utrolig meget at byde på. Du sidder godt i den, og den har god plads til alle dine sager. Bagagerummet er både rummeligt og fleksibelt, så du kan få plads til alt det, du skal have med, når campingturen kalder.

Vil du gerne prøve en tur?

Ford Mustang Mach-E

Er du klar til en elektrisk Mustang med helt op til 600 km på én opladning? 

Mustang er klar til en elektrisk fremtid. For første gang i 55 år udvider vi Ford Mustang-familien og tager modellen ind i den elektriske ære med Mustang Mach-E, en splinter-ny Mustang-inspireret og fuld elektrisk SUV.

Er det stadigvæk en rigtig Ford Mustang, selvom det er en SUV?

Ford Tourneo

Tourneo går nu et skridt videre. Ekstraordinær komfort, intelligent design, avanceret teknologi og op til ni siddepladser. Alt det plus en billignende kørsel og et ultra-moderne nyt udvendigt design. Det første, man lægger mærke til, er designdynamikken i det nye kølergitter og de markante signaturlygter. Indenfor er det nye interiør rummeligt og raffineret med luksuriøse materialer og soft indtræk. Tourneo Custom – bare forbedret.

Den helt nye Ranger Raptor

Dette er ingen almindelig pickup. Det er en super-pickup!

Udenpå er ethvert eneste aspekt af den helt nye Ford Ranger Raptor konstrueret til at maksimere kapacitet, slidstyrke og offroad-ydeevne. Indeni sørger avancerede teknologier for, at du er behageligt tilpas og tilsluttet, uanset hvor du tager hen!

Vores nye Ranger Raptor er klar på at udfordre alt terræn. For den klare let de værste bum, da du har en frihøjde på 281mm som kan kombineres med muligheden for også at køre igennem 850mm vand. Faktisk er alle funktioner designet til at sikre, at den nye Raptor leverer en terrænkøreoplevelse som ingen anden.

Kom forbi og se vores Ranger, den holder klar til dig!

Prøv en Ford. Book prøvekørsel her.