CERAMIC PRO ER IKKE KUN TIL UDVENDIGT!
VI HAR LØSNINGER TIL HELE DIN KABINE OGSÅ

I 2010 introducerede Nanoshine Ltd serien Ceramic Pro – en produktlinje tilpasset bil-, båd- og flybranchen, hvis avancerede sammensætning er nyttig på overflader af maling, glas, legering, tekstil, læder, plast og gummi.

Den unikke af Ceramic Pro er den banebrydende teknologi, der anvendes baseret på keramiske molekylære forbindelser (nanoceramics).

Produktets sammensætning består af en internationalt patenteret formel, der efter ti års forskning og testning præsenteres på markedet som den mest udviklede og fremtidssikkerte inden for sin kategori.

Hele Ceramic Pro produktsortimentet indeholder SiO2.

Ceramic Pro produkterne er blevet testet af SGS, verdens førende inspektions-, verifikations- og certificeringsenhed. De højest mulige resultater blev opnået inden for hver test, for hvilken produkterne blev udsat. Intet lignende produkt tilpasset bilindustrien er endnu blevet officielt testet. Hele Ceramic Pro serien har gennemgået test og er nu certificeret som ikke-gift-baserede.

INGEN ANDEN COATING TILBYDER DE SAMME EGENSKABER SOM VORES

Når Ceramic Pro er hærdet, har vi videnskabelig dokumentation for at hårdheden på coatingen er over 9H. Normal klarlak har en hårdhed imellem 2H og 4H. Derfor øges styrken betragteligt når man får lavet en Ceramic Pro behandling på sin bil! Faktisk øges styrken på lakken med op til 300%. Dette gør os til det stærkeste lak-coating på markedet i dag. Dette nye glasskjold, som coatingen efterlader på fx bilens lak, vil beskytte imod diverse ridser, og kan bedst betegnes som et “offer-lag”. Altså det lag, som ofre sig, så din lak forbliver indtakt. Dermed beskyttes din originallak fra fabrikken.

Når du så får ridser på dit køretøj, vil de typisk sidde i coatingen, som jo sidder yderst. De kan dermed fjernes med en let polish, og afhængig af dybden, rebehandles med et nyt lag Ceramic Pro. Din originallak forbliver altså fortsat intakt! Med Ceramic Pro vil din lak heller ikke blive afbleget/oxideret, da selve vores coating fjerner 99,9% af alle UV-strålerne fra solen. Du kan dermed se Ceramic Pro, som et “ekstra lag klarlak, som bare er meget hårdere”. Derfor kan du nyde dit køretøj mere med ro i sjælen.

Glansfuld, glat og selv-rensende. Denne nano-teknologi tillader at de mikroskopiske keramiske nanopartikler kan trænge ind i selv de mindste porer i lakken. Det giver en utrolig stærk og uniform overflade, som samtidig er ekstremt hydrofobisk/glat. Ceramic Pro øger overfladespændingen, hvilket også hjælper til at kontaminanter, som fx fugleklatter, insekter, skidt, tjære, osv. får mere svært ved at sætte sig på overfladen. Vand renser nemt det værste skidt væk fra lakken, ved simpelthen at “samle det op” og lade det rulle af overfladen. Præcis som i naturen! Det kalder vi den “selvrensende effekt”, der gør at du kan vaske bil mere sjældent.

Passer du på din coating, så er det en en-gangs investering. Når vores coating er hærdet og er blevet til det føromtalte “skjold af glas”, kan det kun fjernes ved kraftig slibning. Derfor er vores produkter i en kategori for sig selv, og ikke noget man kan sammenligne med voks eller polymerer/lakforseglere.