Er du klar til IONIQ 5?

Til sommer 2021 lander Hyundai IONIQ 5. En helt ny elbil, som med sin innovative teknik og smarte løsninger, bliver noget helt særligt. IONIQ 5 er klar til at ændre verden. Er du klar?

Performance er lige fra starten og det betyder at fra 0 til 100 km/t på 5.3 sek. Det er altid sjovt at mærke, hvordan en bil accelererer. IONIQ 5 tager tingene et niveau op med ekstrem hurtig acceleration.

Oplev fordelene ved 800 volt ladesystem

IONIQ 5 er en af de første biler i verden med et letvægtsbatterisystem på 800 volt. Det sikrer både lynhurtig opladning af bilen og imponerende præstationer.

Opladning bilen fra 10% til 80% på 18 min.

IONIQ 5 er bygget på Hyundais nye og fuldt ud elektriske platform: E-GMP. Det baner vej for en ny og lynhurtig opladningsteknologi med henholdsvis 800 volt og 400 volt.

Altid smart opladning med dig rundt

IONIQ 5 er udstyret med V2L-teknologi og et kraftigt 230v stik. Det betyder, at den nemt kan oplade det elektriske udstyr, du har med på turen – også din el-cykel.

Skil dig ud med et flot ikonisk design

IONIQ 5 vil være mere end en ny bil. Hyundai har taget det bedste fra årtiers designudvikling med det mål at skabe et statement for vores elektroniske tidsalder.

Designet fra mørke til lys - selvom det er mørkt, får du nemt ved at se med de kraftfulde LED-forlygter på IONIQ 5. Det er et resultat af et unikt design med hele 256 pixels.

Komfort & Interiør

Fra den ene ende til den anden – mere plads

Hyundais nye elektriske platform, E-GMP, har en akselafstand på hele 3 meter. Det giver ikke kun ekstraordinær meget plads til alle i bilen. Det giver også ekstraordinær plads til alt det, der skal med.

Fra max power til powernap

Det er muligvis ikke kun IONIQ 5, der har brug for at blive ladet op på turen. Derfor har du naturligvis komfortable forsæder, der med et enkelt tryk kan lægges 90o ned, så du nemt kan få en hurtig powernap.