Leasing af varebiler

Størstedelen af alle kunder vælger i dag at lease deres nye varebil.

Valg af leasingform afhænger naturligvis af den konkrete situation, og varierer fra virksomhed til virksomhed. Vi har et samarbejde med en række aktører inden for leasing - og vi kan tilbyde alle de gængse former for leasing, naturligvis minutiøst rettet ind efter de helt konkrete og specifikke behov, som du og din virksomhed har. Vores rådgivere står klar til sammen med dig at finde den løsning der passer til netop dit behov.

Forskellige former for leasing

Vi operere som beskrevet ovenfor med flere forskellige former for leasing.

Læs mere om de enkelte former for leasing herunder:

OPERATIONEL LEASING
Her opereres med en fast månedlig ydelse, samtidig med, at der er fuld brugsret over bilen. 
Der er i denne forbindelse ikke nogen risiko i forhold til restværdien!

OPERATIONEL LEASING+
Fordelene ved almindelig Operation Leasing bevarer du, men ved at vælge denne særlige løsning - Operationel Leasing+ - har du mulighed for selv at beslutte, hvor vidt du vil beholde bilen efter leasingperiodens udløb - eller du ønsker at bilen skal leveres tilbage til leasingfirmaet.

FINANSIEL LEASING
Du får fuld brugsret over bilen og er sikret en fast månedlig ydelse over en periode på eksempelvis 36, 48 eller 60 måneder. 
Efter endt leasing bliver køretøjet solgt til tredjepart.

FLEX LEASING
Her er tale om en helt speciel leasing-form, som er målrettet kunder, der har et ønske om særligt kostbare biler i kortere perioder. 
Det kan handle om et behov for en cabriolet i de varme sommermåneder - eller en stor grov firhjulstrækker i den kolde tid.

SPLIT LEASING
Vil du dele udgiften til bilen med din virksomhed? Så kan Split Leasing være den helt ideelle løsning, når det handler om leasing. 
Du betaler for de kilometer, som du kører privat i køretøjet - mens din virksomhed betaler for de erhvervsmæssigt kørte kilometer - og dermed undgår du at blive beskattet af bilen.

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig?

Jørn Kristian
Erhvervssælger