Indretning af varebil

Indretning og opbygning af varebiler

En varebil er ikke bare en varebil, det er en arbejdsplads på fire hjul. At have værktøj og materialer med sig i lastrummet, klar til at løse kundens udfordringer - det stiller krav til  funktionaliteten og indretningen af både kabine og lastrum. Vores kunder kommer fra mange forskellige brancher, og har individuelle ønsker til hvordan den perfekte arbejdsplads skal indrettes. Vi har mange års erfaring med indretning af varebiler, og vi anvender produkter fra de førende producenter af indretninger.

 

Opbygning af reoler

Vi anvender produkter og samarbejder med de førende producenter indenfor indretning og opbygning af reolsystemer. 

Vi anvender reoler, der er modulopbygget og kan tilpasses alle varerum og behov. Uanset om du skal opbevare stort værktøj i reolen eller mindre fittings opdelt i sorteringskasser, har vi en løsning der passer dig.

Tag en snak med vores Erhvervsrådgiver om dit behov for en perfekt indretning af varerummet. 

Strøm og lys i din varebil

Uanset om du har brug for strøm i bilen, arbejds- eller advarselslys, så klare vi det hele!

Flere og flere har brug for at kunne oplade værktøj i bilen, når de er på farten eller ude ved kunder. Vi er specialister i strømforsyning, og kan levere alt fra inverter og forbrugsbatterier, til løsninger med solcellepaneler på taget, der automatisk oplader dit udstyr når du ikke kan koble dit udstyr til el-nettet. Godt arbejde kræver ordentligt lys, både inde og ude. Vi kan hjælpe med både orange og hvidt lys, og ingen opgave er for stor eller for lille. 

 

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig?

Jørn Kristian
Erhvervssælger