Erhvervsbiler

Varde Biler A/S Erhverv hjælper virksomheder af enhver størrelse. Ligegyldigt hvad du har behov for, så er vores engagerede team af rådgivere klar til at hjælpe dig med at finde præcis den rigtige løsning for dig – og vi garanterer at du vil få samme gode serivice uanset om du leder efter en enkelt bil eller en større bilflåde.

Vi hjælper dig hele vejen

Vores erfarne team vil arbejde sammen med dig for at finde frem til den helt rigtig løsning som passer til dine forretningsbehov. Vi vil guide dig gennem alle eksisterende muligheder – Operationel eller Finansiel Leasing, Personlig Kontrakt, Betinget / Ubetinget Salg – og hjælpe dig med at forstå det hele, så du kan være sikker på at du træffer den rigtige beslutning.

For at gøre hele processen omkring dit bilkøb så let som muligt for dig tilbyde vi følgende:


Bestil testbiler

  • Arrangere et on-site virksomhedsbesøg på et belejligt tidspunkt for dig
  • Hjælp med at forstå vilkår og betingelser der er rigtige for dig
  • Håndtering af dine bil serviceringsforespørgsler
  • Bilomkostninger vedrørende opkøb, ejerskab og beskatnings oplysninger

Hvis du vil vide mere om, hvordan Varde Biler Erhverv kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte Jørn Kristian på tlf. 60 29 67 88 eller en anden af vores specialiserede rådgivere.

Se Fords store udvalg af biler til erhverv (ombyggede personbiler, gulplade biler, firmabiler) samt finansierings- og erhvervsleasing løsninger, som passer præcis til din virksomhed her.

Den nye Transit Courier

Den manøvredygtige, nye Transit Courier er den mest kompakte i Transit-serien, men den er lige så praktisk som de større køretøjer. For eksempel er der et varerum på hele 2,3 kubikmeter, så du kan pakke mere ind i det end i nogen anden varevogn i dens klasse.

Den nye version er også udstyret med avancerede teknologier. Disse omfatter systemer til at holde dig tilsluttet, håndfrit, til at hjælpe dig med at kontrollere din hastighed. Køretøjets motorer er også blevet opgraderet, hvilket gør den mere økonomisk at køre i end nogensinde før.

Transit Connect

Med et nyt udseende, omfattende opdateret interiør og mere avancerede teknologier end nogensinde før, er Transit Connect i den grad forbedret hvad angår komfort og sikkerhed.

Transit Connects robusthed, holdbarhed og funktionalitet forbliver i topklasse. Med lang akselafstand levereres lastvolumen op til 3,6 m³ (VDA) og en nyttelast mellem 500 - 850 kg. Transit Connects holdbarhed og funktionalitet forbliver uændrede. Men dette er nu en usædvanlig sofistikeret kompakt varebil udstyret med nye førerassistance teknologier, hvoraf mange er nye. Nogle hjælper føreren med at holde sig tilsluttet omverdenden, håndfrit, andre med at hjælpe med at kontrollere og overvåge hastigheden, og endda med at beskytte fodgængerne foran bilen. 

Nye motorteknologier har også forbedret brændstoføkonomien og emissioner, og dermed reduceret driftsomkostningerne.

Ny Ford Transit Custom

Transit Custom har altid været kendt for sin funktionalitet og pålidelighed. Nu kan du glæde dig til endnu flere innovative funktioner og intelligente teknologier, større effektivitet og kvalitetspræget design og håndværk. Resultatet: Du kan se frem til at sætte dig bag rattet i en varevogn, der er mere raffineret og sofistikeret end nogensinde før.

Større ydelse. Lavere emission. Ford Transit

Den innovative og kraftfulde Ford EcoBlue 2,0L TDCi-motor som tilbyder en avanceret teknologi med forbedret brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning. Den overholder også de stramme Euro 6.2 krav mht. emission. Det er en avanceret motor på mange måder.

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig?

Jørn Kristian
Erhvervssælger