Bilabonnement hos Oscar i Varde

Lej en bil fra 99 kr. pr. dag

Hvad får jeg ved et bilabonnement hos Oscar?

Hos Oscar Biludlejning Varde tilbyder vi personbiler, varebiler og minibusser på bilabonnement. Det betyder at du som kunde kan modtage ekstra sparke priser, når du lejer en bil hos os i +28 dage. Derudover står vi for alt forsikring, derfor skal du kun bekymre dig om at tanke din bil op i din lejeperiode - resten klarer vi.

Du er helt forsikret ved bilabonnement

Vi ønsker at du som kunde føler dig tryg at kører i vores biler. Derfor sørger vi for at du skal tage stilling til mindst muligt når du booker hos Oscar. Derfor dækker en lejeaftale både forsikring, vejhjælp, service og grøn ejerafgift. Så skal du ikke bekymre dig om andet end at nye turen.

Du bestemmer lejeperioden!

Som kunde bestemnmer du længden af din lejeperiode. Vores bilabonnement starter som sagt fra +28 dage, men her efter er det helt op til dig, om du vil leje i 30 eller 300 dagae.
Hos Oscar i Varde er vi meget fleksible, så derfor tilbyder vi ubegrænset leje på alle Oscar biler. Vi ønsker at vores bilabonnement skal være nemt og ligetil, derfor lejer du til en fast dagspris.
Derudover tilbyder vi en fast og billig kilometer pris, hvis du skal bruge ydeligere end de 40 km der er inklusiv per dag.

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig?
 

Simon Legaard
Salgstraniee

Ofte stillede spørgsmål til bilabonnement

Både som fast og ny kunde kan man have sprøgsmål til biludlejning. Derfor har vi lavet denne "ofte stillede spørgsmål" til dig der er interesseret i vores bilabonnement. Hvis du stadig mangler svar, så tøv ikke med at kontakte os.
 

Hvor lang kan min leje være?
Når du låner en bil over +28 dage hos Oscar i Varde, er det et bilabonnement. Derefter er det helt op til dig, hvor lang den skal være, da vores biludlejning er ubegrænset.

Hvad er inkluderet i mit bilabonnement?
Vi tilbyder et bilabonnement, der indeholder ansvars- og kaskoforsikring, grøn ejerafgift, vejlhjælp, 40 km per dag og service. Det betyder at du som kunde, kun skal stå for brændstof.
 

Skal jeg betale depositum?
Ved betaling med kreditkort undgår du depositum. Hvis du derimod betaler med debitkort kan der forekomme et depositum. Tjek vores depositum ud her.
 

Bliver jeg opkrævet en forudbetaling?
Du bliver opkrævet enten 25% af din første måneds leje eller den første måndes leje, alt efter hvor lang tid før du bestiller din bil.
 

Hvordan foregår afhentning af lejebilen?
Når du har booket din bil modtager du en mail med adresse og oplysninger på Varde Biler A/S i Varde. Der skal du afhente bilen og medberinge gyldig legitimation.
 

Kan jeg tegne et bilabonnement, hvis jeg er under 25år?
Ja det er muligt at leje på bilabonnement, når du er under 25 år. Du skal blot være opmærksom på at der er aldersbegrænsning på enkelte biler, og at der kan forekomme et højere depositum.