Stenslag
Kontakt dit forsikringsselskab, da mange forsikringsselskaber har gratis stenslagsreparation, uden tab af præmie. Vi anbefaler dig dermed at tage kontakt til dig forsikringsselskab, eller kontakte Varde Biler A/S, inden du får repareret dit stenslag.

Stenslaget skal renses for skidt, og dækkes af med et rudeplaster eller noget andet som sikrer der ikke kommer vand, fugt og skidt ned i stenslaget. Dernæst skal det repareres hurtigst muligt, da det kan springe op af adskillige påvirkninger.
Reparation af stenslag er en "nødløsning" og foretages for at undgå, at ruden siden hen revner. Ganske få gange sker der desværre det, at ruden som revner ved reparationen, ville være revnet alligevel ved en anden påvirkning - eksempelvis ved kørsel over en kantsten.    

Da et stenslag ofte udvikler sig til en revne, er det vigtigt hurtigt at få repareret ruden, da en revne i forruden kan udvikle så meget at forruden ikke længere kan repareres. Når frontruden revner, mindskes bilens strukturelle styrke med op til 30%, hvilket betyder at ruden dermed udgør en sikkerhedsrisiko for både føreren og bilens øvrige passagerer.

Reparation af stenslag for kun kr. 350,- incl moms.

Hos Varde Biler A/S tager en stenslagsreparation omkring 30 minutter, afhængig af skadens omfang. Vores uddannede stenslags reparatører har stor erfaring med at reparere stenslag, og kombineret med specialværktøj, sikrer vi altid en hurtig og professionel reparation. Reparationen foregår ved at vi renser stenslaget, og fylder op med vores speciallim som hærder op så ruden er repareret.

Du skal imidlertid være opmærksom på at en stenslagsreparation, er en reparation, hvilket ikke er det samme som at genskabe rudens oprindelige struktur. Der er derfor altid en sansynelighed for at stenslaget i større eller mindre grad kan ses, også efter reparationen.