Har uheldet været ude?
Og har din nye bil fået en kollision, så er det endnu vigtigere end tidligere at bilen genopbygges og oprettes efter fabrikkens forskrifter. Årsagen er at alle nyere biler i dag er konstrueret således, at sikkerheden er i top hvis uheldet skulle være ude.

Fabrikken konstruerer i dag bilerne med deformationszoner, som er med til at optimere sikkerheden i bilens førerkabine. Derfor er det utroligt vigtigt at skaden på bilen udføres efter fabrikkens anvisninger, så sikkerheden i bilen stadig er intakt og fortsat yder den sikkerhed som du har krav på.

Det er her vores ekspertise kommer ind, idet vores speciel uddannede medarbejdere har det nyeste værktøj og udstyr til rådighed, som bringer din bil tilbage til de mål fabrikken foreskriver.

Husk, at vores ekspertise – det er din sikkerhed for professionel karosseriarbejde og du kan trygt henvende dig til os, da vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark. Vi tilbyder ligeledes den nødvendige rådgivning og hjælp med udfærdigelse af skadesanmeldelse.

For at sikre den optimale kvalitet i vores arbejde, så er vi tilknyttet stikprøvekontrol gennem Dansk Teknologisk Institut, som løbende foretager kontrol af såvel arbejde som vores specialværktøj. Det er din sikkerhed for en god kvalitet af det udførte arbejde.