Velkommen til Varde Biler
Historie

Varde Biler blev stiftet i 2007 ved en fusion og Rich. Taupe A/S og Varde Motor Company A/S.

I januar 2017 fusionerede Varde Biler A/S med Horsted Biler ApS, og alle aktiviteter blev i den forbindelse samlet på den nuværende lokation på Jeppe Skovgaards Vej i Varde.

Alle de oprindelige virksomheder har eksisteret i Varde gennem en årrække, og har gennem årene ekspanderet kraftigt.

Varde Biler i dag

Varde Biler A/S forretning fremstår idag som en professionel og moderne bilforretning, og med et moderne værksted i tilknytning hertil.  

Gennem årene har selskaberne opbygget en trofast kundekreds, gennem blandt andet de personlige relationer til kunderne, som har kendtegnet alle de oprindelige virksomheder.

Afdelinger i Varde og Ølgod

Vi er fordelt på to lokationer i henholdsvis Varde og Ølgod.

I vores afdeling i Varde forhandler vi nye Ford, Hyundai, Suzuki samt nyere brugte biler af høj kvalitet. Ud over at at være autoriseret serviceværksted for ovenstående mærker er vi også autoriseret Mazda service værksted.

Vores afdeling i Ølgod er autoriseret Suzuki forhandler med både salg og service af nye Suzuki. Derudover finder du en lang række nye brugte biler til salg.

Selskabet beskæftiger i alt cirke 35 medarbejdere, som står alle til rådighed i forbindelse med køb af såvel ny som brugt bil, samt efterfølgende service og reparation heraf.

Vores medarbejdere er løbene under uddannelse, og vi sikrer hermed at kunne leve op til de forventninger og krav vores kunder måtte stille til os som autoriseret forhandler og serviceværksted. Det giver tryghed og din garanti for god behandling.

Målsætning

Det er vores mål altid at være en professionel og troværdig bilforretning, med fokus på kundetilfredshed og den gode kundeoplevelse.

Hos Varde Biler tilbyder vi serviceaftaler på alle bilmærker.